Les meves pòlisses

A l'àrea de clients, dins de cada pòlissa tens l'opció de consultar diversa informació. Pots accedir als teus rebuts des de l'Àrea Clients:

Quina informació tinc sobre les meves pòlisses?

La gestió i visualització de les teves pòlisses és una de les accions que pots realitzar dins de l'àrea de clients. Per a això, hauràs d'accedir amb el teu usuari (NIF/NIE) i es mostraran les diferents pòlisses contractades. Si vols o necessites tenir detall de cadascuna d'elles, tan sols has de seleccionar qualsevol d'elles per obtenir la següent informació:

Pòlisses

Les dades de la pòlissa.

Prenedor

Les dades del prenedor.

Garanties de la pòlissa

Les cobertures contractades en la pòlissa.

Beneficiaris

La designació en cada pòlissa dels beneficiaris.

I a més, es mostraran els accessos a les funcionalitats i gestions més importants i que pots utilitzar de forma més habitual. Per tant, dins de cada pòlissa podràs:

Rebuts

Tenir accés als rebuts

Consultes

A les pòlisses d'estalvi veuràs els moviments de l'assegurança i la rendibilitat.

Documentació

Descarregar la documentació pròpia de la pòlissa (condicions particulars i generals).

Preguntes freqüents sobre els meus pòlisses

En el detall de la pòlissa veuràs aquesta informació.

La documentació referent als teus pòlissas és molt important, has de tenir-la sempre a mà, des de l'Àrea de Clients volem que puguis obtenir aquesta informació d'una manera ràpida, àgil i en qualsevol moment.

Dins de cada pla selecciona l'opció del menú anomenada "Documentació". Un cop hagis accedit tindràs accés als següents documents descarregables.

Condicions generals

Condicions particulars

Si vols modificar les teves dades de contacte ho pots fer a la teva Àrea de clients. Només cal accedir amb el teu NIF/ NIE i contrasenya. Selecciona la pòlissa en què vols fer el canvi, entra a l'apartat "Operar" i selecciona "Modificar dades personals".

Top