Calcula el teu Pla de Pensions personalitzat

Calculadora de Pensions

Estàs davant el primer pas per planificar el teu futur. Volem que coneguis, optimitzis i asseguris la teva situació econòmica en finalitzar la teva vida laboral, perquè després d'anys i anys treballant, mereixes gaudir de la jubilació sense preocupar-te per la butxaca.

Amb aquesta eina obtindràs en menys d'un minut les teves perspectives de futur, perquè les valoris, aprovis o modifiquis al teu gust. Per descomptat, podràs recalcular-les quantes vegades vulguis, sense cap tipus de compromís.

Per què utilitzar la calculadora? Perquè gràcies a ella pots conèixer l'edat en què et podràs jubilar, les aportacions mensuals que has de fer al Pla de Pensions Sa Nostra i, per descomptat, la cobertura i beneficis que t’oferirà aquest pla.

Què ens cal saber? Tranquil, no et tornarem boig amb números, generarem el resultat per tu. Amb la teva edat, els anys cotitzats i el salari, tenim més que suficient per posar-te en el camí de la tranquil•litat. I és que a la vida, el millor sempre està per arribar.

El teu perfil Estalviador

Abans de començar amb el teu Pla de Pensions és molt important saber quin tipus de estalviador ets, ja que això determinarà quin és el pla ideal per a tu. Aquesta eina neix amb la finalitat de donar en el clau i oferir-te una manera d'invertir totalment personalitzada.

No t'espantis. Es tracta d'un formulari de només set preguntes tipus test que ens donarà com a resultat diversos paràmetres imprescindibles per desenvolupar el teu pla. El primer és definir-te com estalviador, on distingim entre conservador, tranquil, equilibrat, dinàmic o atrevit. I a partir d'aquí, generarem un objectiu en relació a obtenir la millor rendibilitat tenint en compte el teu perfil. La idea és que els teus diners creixin i que ho facin de la forma en tu et sentis més còmode.

Finalment, també et desglossarem al detall les diferents polítiques d'inversió, tant en renda variable, renda fixa, com monetari.

Recorda que conèixer el teu perfil d'estalviador no vol dir tancar un compromís amb nosaltres. L'únic objectiu és facilitar-te informació personalitzada per a tu i imprescindible de cara a desenvolupar el teu Pla de Pensions.

I tu, vols començar a planificar la teva felicitat futura?

La meva pensió

El meu perfil estalviador

Ja tens calculat el teu pla?
Ja coneixes el tipus de estalviador que ets però tot i així vols informació més detallada?
No esperis més i deixa que t'ajudem en la tranquil•litat del futur!
Top