Què és l'àrea de Clients de Sa Nostra?

A l'àrea de clients, dins de cada pòlissa tens l'opció de consultar diversa informació. Pots accedir als teus rebuts des de l'Àrea Clients: ÀREA CLIENTS
La zona d'àrea clients és un servei gratuït i exclusiu per als clients que siguin:
  • Prenedors d'alguna pòlissa individual en vigor
  • Titulars i/o partícips d'un contracte individual

A la nostra zona privada podràs gestionar i consultar tot el relacionat amb les teves pòlisses i plans contractats amb Sa Nostra d'una forma ràpida, senzilla i disponible 24 hores al dia.

Avantatges d'àrea de clients:

Consulta els teus productes

Tota la informació sobre els teus pòlisses i plans de pensions.

Descàrrega de Documentació

Emmagatzema en el teu PC la documentació important de la teva pòlissa com les condicions generals i particulars.

Sol•licitud de duplicats

Aconsegueix duplicats de tota la documentació o de rebuts.

Els teus rebuts

Accedeix al detall de teus rebuts.

Avantatges per ser client:

ESTALVI & PENSIONS

Gestionar les operacions relacionades amb l'assegurança d'estalvi i plans de pensions,
com ara:

  • Consultar i descarregar els teus certificats fiscals.

  • Consultar moviments.

  • Consultar saldo.

  • Descarregar documentació i informes.

CONTACTE
PERSONALITZAT

A Sa Nostra volem estar en contacte amb tu. Per això, si vols consultar les teves pòlisses contractades, resoldre dubtes o incidències, gestionar els rebuts, sol•licitar l'enviament de documentació o duplicats, pots utilitzar el nostre “formulari de contacte”. També pots accedir des del menú superior a la secció “Área Clients”.

Un cop completats les teves dades personals i les de tu pòlissa, ens posarem en contacte amb tu per gestionar la teva petició i donar-te la millor solució. Totes les sol•licituds seran ateses per gestors especialistes amb àmplia experiència en els nostres productes i serveis.

¿HAS OBLIDAT LA TEVA CONTRASENYA?

Si ets usuari de l'àrea clients i no recordes la contrasenya pots aconseguir una nova fàcil i ràpidament prement en aquest enllaç.

En aquest mateix moment, t'enviarem a l'adreça de correu que ens vas facilitar al registrar-te al servei la nova clau d'accés electrònic.

Un cop hagis pogut accedir a l'àrea clients et recomanem canviar la contrasenya nova per una que tu puguis recordar millor. La pots modificar a l'apartat "Canviar contrasenya" que trobaràs dins del menú "El meu perfil".

Si no rebessis la contrasenya o si tens qualsevol problema en accedir amb la nova contrasenya pots solucionar-ho contactant amb nosaltres a través del formulari de contacte

Top